Asasi Pengurusan: Semester 1, Halfway

Bismillahirrahmanirrahim

I seldom post new entries as I am quite busy now. Sebenarnya selalu je aku curi-curi bukak blog ni sebab nak tiup habuk, tapi sebab assignment yang melambak ni, tak sempatlah pulak nak post entri baru. Blogwalking pun kadang-kadang je hehe.

Yelah, kitaorang ambil 7 subjek untuk semester 1 program asasi pengurusan ni, dan SEMUA subjek tu ada assignment. Entah, pada aku 7 subjek ni dah cukup banyak hehe. Ni subjek yang aku ambil untuk semester 1 ni:

🍦 AA 0013 Financial Accounting
Financial accounting macam time SPM la kut rasanya, cuma in English income statement, statement of cash flow, balance sheet etc. Entah la aku tak ambil akaun masa SPM dulu. 
a
🍦 AD 0013 The Basic Principles of Islam
Just basic things about Islam like the 5 pillars of Islam etc. All students need to take this subject, including non-Muslims. Don't worry, we learn about the theories. Tak ada baca-baca al-Quran pun.

a
🍦 AD 0023 Introduction to Nation Building
This one is a bit like Pendidikan Sivik & Kewarganegaraan and Sejarah, on how to be a good citizen to the country. Believe me, it is not a killer subject. The only subject most of us scored A+ hehe.

a
🍦 AI 0013 Introduction to ICT
We learn the basic theories in ICT, about hardwares, softwares, computer networking etc.

a
🍦 AL 0012 English for Basic Conversation
English language class. The lecturers started to explain about the MUET format. Here, we take MUET on March session in semester 3.

a
🍦 AM 0013 Introduction to Business
We learn about the basic things you have in a business like human resource, marketing, operation management etc. Quite difficult, I guess because there are lots of things to read. But don't worry, most of us still scored an A for this subject including me.
a
🍦 AQ 0013 Fundamental Mathematics 1
Lebih kurang addmaths SPM, cuma mendalam sikit, dan tak belajar semua chapter SPM tu pun. Yang tak ada basic addmaths jangan risau, tak susah mana pun. Tapi kalau malas macam aku ni dapat la B+. SPM dulu pun B+ jugak hahah.

Okay bye. Should continue doing my assignments ^^.

🎧 Keep Being You-Isyana Sarasvati. Ye aku tahu lagu ni dah lama lah jugak dan aku baru nak dengar.


14 thoughts

Share your thoughts here!

My Instagram