That Stranger Who Is Now My Deskmate

Bismillahirrahmanirrahim

Hi there! Wifi coverage here is so good. Malangnya, tiap kali aku buka blog ni aku tak tahu nak post pasal apa hehe. Btw so far kat asasi ni okay je. Alhamdulillah aku hidup dengan aman dan bahagia kat sini dan jumpa ramai kawan baru.
Aku yang tudung gold (ke kuning ntah) tu
Sebenarnya ni gambar masa pergi interview Program Asasi Pengurusan UUM haritu, kat UUMKL.

See that girl yang duduk belakang aku tu? Yang tudung peach tu. Masa interview haritu tak pernah pun tegur dia. Bukannya apa, dia tak sama group interview dengan aku. Aku yang berat mulut ni pulak cuma tegur ahli group aku je. Ramai jugak la yang aku tegur who are now my batchmates- budak lelaki sebelah aku (tak ingat nama) and also Tharaniya, who is now my classmate and we are also in the same assignment group!

That tudung peach girl, sekarang aku dah tahu nama dia! She is Nurin Anis Qistina, my classmate and deskmate! Aku tak pernah tahu pun yang dalam gambar tu dia.

Macam mana aku boleh tahu tu dia? Ceritanya macam ni ..

Beberapa hari lepas interview tu, dia saja je search pasal asasi ni. Then she came across my old blog and read my entry about the interview.

Dan semalam, aku lepak bilik dia kejap sebab nak tolong dia buat chatbox dan tukar template blog dia. So aku suruh la dia follow blog aku haha. Lepastu baru la dia sedar,

"La, Wallflower Fana tu blog kau ke?!"

And btw, yang tudung pink tu pulak Inani. Aku baru tahu haha! My classmate jugak.

2 thoughts

Share your thoughts here!

My Instagram